Yritys

City Mail Service on pääkaupunkiseudulla vuodesta 1988 alkaen toiminut kotimainen yritys, joka on erikoistunut lähetti- ja kuriiripalveluihin koko maassa.

City Mail Service tarjoaa käyttöönne kaikki lähetti - ja kuriiripalvelut. Halutessanne hoidamme puolestanne myös erilaiset asioinnit ja hankinnat. Kuriirimme hoitavat luontevasti niin pankkiasioinnit, postilokeroiden tyhjennykset kuin legalisoinnitkin, sekä asioivat puolestanne esimerkiksi lähetystöissä ja virastoissa. Tarvittaessa noudamme allekirjoituksia myös sopimuksiin. Niin vähäpätöistä asiaa ei olekaan, jossa ette voisi kääntyä puoleemme.

Lähtökohtanamme on palvella asiakkaitamme ja heidän asiakkaitaan hyvin. Toimintamme kattaa Suur-Helsingin talousalueen lisäksi suurimmat kaupungit ja kunnat. Toimitamme myös päivittäin lähetyksiä Turun ja Helsingin välillä. Käytössänne on luotettavin kuriiripalvelu jokaisena arkipäivänä suurimpien kaupunkien välillä.

Asiakkainamme on valtion- ja kunnallishallinnon laitoksia, pankkeja, mainostoimistoja, matkanjärjestäjiä, pankkiiriliikkeitä, suunnittelutoimistoja ja ihan yksityisiäkin henkilöitä.

Emme kaihda vastuuta, vaan toimitamme asiakirjoja oikeushallintoon ja siirrännäisiä leikkaussaleihin. Meille mikään lähetys ei ole pelkkä keikka, vaan hoidamme aina saamamme tehtävän huolellisesti loppuun saakka.

Lähetyksenne kulkevat kirjattuina lähetyksinä nopeasti ja luotettavasti lähettäjältä vastaanottajalle. Yksilöidyistä lähetyslomakkeista ja Extranet-palvelustamme näette lähetyksen tarkan nouto- ja toimitusajan, sekä tietysti vastaanottajan kuittauksen.

Vaikka jotkut asiakkaistamme toimivat ulkomailla tai muualla Suomessa, vastaamme jokaisen asiakkaan tarpeisiin parhaamme mukaan.